Healing

Ønsker du at forløse fysiske spændinger eller forstyrrende tanker og stemninger i dig? Har du brug for at genvinde kontakten til dig selv og stå stærkere i dit liv?

Jeg tilbyder healing sessioner – både fysisk i Vallensbæk Landsby og som fjernhealing (til der hvor du er).

Det er muligt at vælge imellem følgende healings sessioner:

  • 30 minutter – Fjernhealing – 350 kr.
  • 50 minutter – Fuld healing – 600 kr.
  • 65 minutter – Fuld healing + clairvoyant rådgivning – 700 kr.

Fjernhealing af 30 minutter er for dig, som ønsker healing, der hvor du befinder dig. Healingen er inklusiv telefonisk feedback og kan have fokus på fysiske spændinger, psykiske traumer eller forstyrrende tanker og stemninger i dig, som du måtte ønske støtte til at forløse.

Fuld healing af 50 minutter er for dig, som ønsker støtte til at forløse fysiske spændinger, psykiske traumer eller forstyrrende tanker og stemninger i dig. Under denne healing vil hele din krop og dit energifelt blive kærligt omsluttet og holdt, så gamle blokeringer og choktilstande kan slippe dit system og du kan genvinde kontakten til dig selv og stå stærkere i dit eget liv. Denne healingsession er inklusiv mundtlig feedback og foregår kun fysisk i Vallensbæk Landsby.

Fuld healing af 65 minutter består af 50 minutters healing, som afsluttes med 15 minutters clairvoyant rådgivning til den kommende tid i dit liv. Denne session foregår kun fysisk i Vallensbæk Landsby.

Hvis du er interesseret i en healing, er du velkommen til at booke en tid.

Jeg glæder mig til at møde dig og støtte dig i dét du måtte have brug for.

Leave a Reply