Farveanalyse

Er du draget af farver? Foretrækker du nogle farver frem for andre? Og er du nysgerrig på din unikke farvepersonlighed?

Jeg tilbyder personlige Farveanalyser, Farveårshjul og Farvesfærer – så du kan kende din unikke farvepersonlighed og udfolde dit medfødte potentiale bedst muligt gennem året.

En Farveanalyse består i, at jeg udregner din personlige farvepersonlighed ud fra din fødselsdato. En farvepersonlighed består grundlæggende af fire farver, som hver reflekterer et fremtrædende aspekt af dig som person – herunder dit indre barn, dine evner og talenter, dine aspirationer og din livsvej.

En personlig Farveanalyse koster 500 kr. og består af min beskrivelse af de fire aspekter i din farvepersonlighed (3 A4 siders tekst). Når din Farveanalyse er klar, vil jeg sende den til dig over mail, som en pdf.-fil.

En Farvesfære er en visualisering af din farvepersonlighed i akvarel. En farvesfære fungerer som en visualisering af din egen indre kraft og kan på dén baggrund anvendes til at støtte og booste dig selv og din energi.

Hver farvesfære jeg udformer er unik og skabt ud fra din fødselsdato og min viden inden for farveanalyse og farvepsykologi – og min intuition. Derfor vil selv ikke to mennesker, som er født samme dag, vise sig som den samme farvesfære. På Instagram kan du se et udpluk af de farvesfærer, som jeg tidligere har udformet til andre – ikke to er ens.

Du vælger selv størrelsen på din farvesfære:

  • 5-10 cm – 200 kr.
  • 10-20 cm – 250 kr.
  • 20-30 cm – 300 kr.

Det tager typisk 3-5 dage at udforme en farvesfære.

Når din farvesfære er klar, vil jeg sende dig en billedfil af den over mail. Såfremt du ønsker til at modtage din originale farvesfære i fysisk form, sender jeg den gerne til din adresse. Det koster 50 kr. + porto.

Hvis du er interesseret i at få udarbejdet din personlige Farveanalyse, dit Farveårshjul eller din Farvesfære er du velkommen til at booke en tid.

Leave a Reply