Farve Analyse

Er du draget af farver? Foretrækker du nogle farver frem for andre? Eller er du blot nysgerrig på farvers betydning og psykologi?

Jeg tilbyder personlige farveanalyser fra 200 – 300 kr.

En farveanalyse består i, at jeg udformer en “farvesfære” i akvarel med udgangspunkt i din sjælsenergi og farvepersonlighed. En farvesfære fungerer derfor som en visualisering af din egen indre kraft og kan på dén baggrund anvendes til at støtte og booste dig selv og din energi.

Hver farvesfære jeg udformer er unik og skabt ud fra din fødselsdato og min viden inden for farveanalyse og farvepsykologi – og min intuition. Derfor vil selv ikke to mennesker, som er født samme dag, vise sig som den samme farvesfære. På Instagram kan du se et udpluk af de farvesfærer, som jeg tidligere har udformet til andre – ikke to er ens.

Du vælger selv størrelsen på din farvesfære:

  • 5-10 cm – 200 kr.
  • 10-20 cm – 250 kr.
  • 20-30 cm – 300 kr.

Det tager typisk 3-5 dage at udforme en farvesfære.

Når din farvesfære er klar, vil jeg sende dig en billedfil af den over mail inklusiv en kort beskrivelse af din farvepersonlighed.

Såfremt du kunne have lyst til at modtage din originale farvesfære i fysisk form, sender jeg den gerne til din adresse. Det koster 50 kr. + porto.

Hvis du er interesseret i en farveanalyse, er du velkommen til at booke en tid.

Leave a Reply